Overslag Terminal Bergambacht

Extra Mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat uw goederen tijdens transport, opslag of voor aflevering aan uw afnemers in uitstekende conditie blijven bieden wij tal van aanvullende diensten op onze terminal. Voor zeer specialistische diensten zijn wij bovendien strategische samenwerkingen aangegaan met partners om u de best mogelijke voorzieningen te kunnen bieden. Hieronder vermelden wij enkele mogelijkheden;

Breken en zeven;
Producten blijken in de praktijk soms niet helemaal dat te zijn wat bedoeld of gewenst was. In zulke gevallen vindt u in ons een proactieve partner die weet hoe te handelen. Met een eigen middelen zijn we instaat om uw producten in de gewenste kwaliteit uit te leveren en/of op te slaan.

 

Blenden, mengen en doseren;
Door de weeginstallatie op de shovel, trechter en weegbrug kunnen wij gewenste producten met de juiste kwantum uitleveren.

 

Schepen laden & lossen;
Om grotere partijen direct af te voeren is het een uitstekende mogelijkheid om uw opgeslagen product direct via binnenvaart te verschepen.

 

Opzakken;
Bulkgoederen in bigbag’s (1000 kg) of zakgoed (15 kg) op pallets uitleveren is een klant specifieke oplossing voor uw product.

 

Uitleveren in bulk;
Doordat de transportband dermate is ingericht kan uw los gestort product in bulk uitgeleverd worden. Waardoor het in silo of bulk transport bij uw klanten uitgeleverd kan worden.

ontwikkelingen-1.jpg (155.6 K)ontwikkelingen10.jpg (151.8 K)