Overslag Terminal Bergambacht

Op- en overslag

U vraagt en wij laden of lossen. Schepen, vrachtwagens en containers. Flexibel, efficiënt en klantgericht werken is ons uitgangspunt. OTB is in staat snel te reageren op wensen van de klant en kwaliteit te waarborgen.

 

Overslag

unload_corn.jpg (37.7 K)

Minimale verblijftijd:
Wij onderscheiden ons door een snelle, efficiënte afhandeling van uw goederen. Alle eigen bedrijfsmiddelen en bedrijfsprocessen zijn vanuit die visie ontwikkeld.


Maximalisering overslagcapaciteit:
Door het ontwikkelen van voldoende overslag capaciteit zijn wij voorbereid op uw logistieke vraagstuk.


Kwaliteit bewaking & productveiligheid:
Alle verrichte activiteiten worden efficiënt uitgevoerd en gemonitord. Zo blijven klanten maximaal betrokken bij het proces en wordt de veiligheid van zowel uw lading als aflevering gewaarborgd. Onze diensten zijn GMP+ gewaarborgd en het terrein is onder permanent cameratoezicht.

Opslag

Droge opslag vindt plaats in onze vlakloodsen of opslagsilo’s. Op ons buitenterrein beschikken wij over vele opslag mogelijkheden van uw projectlading, containers of bulk producten.

opslagdienst1.jpg (181.2 K)

Bulk of los gestort goederen;  
Vloeistofdichte vloeren, buitenopslag, verplaatsbare scheidingswanden, bulk-, stukgoedloodsen en silo's stellen ons in staat voor elk product de opslagbehoefte in te vullen.

opslagdienst2.jpg (188.9 K)

Stukgoed;
Door onze uitstekende faciliteiten is het mogelijk om stukgoederen, pallets of vaten in onze kelder op te slaan.

opslagdienst4.jpg (188.9 K)