Overslag Terminal Bergambacht

Diensten

U vraagt en wij laden of lossen. Schepen, vrachtwagens en containers. Wij nemen uw product in en voorzien in de opslag van uw goederen. Op deze goederen voert OTB een breed scala aan bewerkingen / handelingen uit voor de aflevering van uw product naar uw klanten.

Flexibel, efficiënt en klantgericht werken is ons uitgangspunt. OTB is in staat snel te reageren op wensen van de klant en kwaliteit te waarborgen.


Overslag diensten

Minimale verblijftijd;
Wij onderscheiden ons door een snelle, efficiënte afhandeling van uw goederen. Alle eigen bedrijfsmiddelen en bedrijfsprocessen zijn vanuit die visie ontwikkeld.

 

Maximalisering overslagcapaciteit;
Door het ontwikkelen van voldoende overslag capaciteit zijn wij voorbereid op uw logistieke vraagstuk.

 

Kwaliteit bewaking & productveiligheid;
Alle verrichte activiteiten worden efficiënt uitgevoerd en gemonitord. Zo blijven klanten maximaal betrokken bij het proces en wordt de veiligheid van zowel uw lading als aflevering gewaarborgd. Onze diensten zijn GMP+ gewaarborgd en het terrein is onder permanent cameratoezicht. 

 

overslagdienst1.jpg (177.0 K)overslagdienst2.jpg (204.3 K)opslagdienst6.jpg (188.9 K)overslagdienst4.jpg (188.9 K)overslagdienst5.jpg (188.9 K)overslagdienst6.jpg (188.9 K)

 

Opslag diensten
Droge opslag vindt plaats in onze vlakloodsen of opslagsilo’s. Op ons buitenterrein beschikken wij over vele opslag mogelijkheden van uw projectlading, containers of bulk producten.

 

Bulk of los gestort goederen;  
Vloeistofdichte vloeren, buitenopslag, verplaatsbare scheidingswanden, bulk-, stukgoedloodsen en silo's stellen ons in staat voor elk product de opslagbehoefte in te vullen.

 

Stukgoed;
Door onze uitstekende faciliteiten is het mogelijk om stukgoederen, pallets of vaten in onze kelder op te slaan.

 

opslagdienst1.jpg (181.2 K)opslagdienst2.jpg (188.9 K)opslagdienst3.jpg (188.9 K) opslagdienst4.jpg (188.9 K)opslagdienst5.jpg (188.9 K)opslagdienst6.jpg (188.9 K)

 

Extra mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat uw goederen tijdens transport, opslag of voor aflevering aan uw afnemers in uitstekende conditie blijven bieden wij tal van aanvullende diensten op onze terminal. Voor zeer specialistische diensten zijn wij bovendien strategische samenwerkingen aangegaan met partners om u de best mogelijke voorzieningen te kunnen bieden. Hieronder vermelden wij enkele mogelijkheden;

 

Breken en zeven;
Producten blijken in de praktijk soms niet helemaal dat te zijn wat bedoeld of gewenst was. In zulke gevallen vindt u in ons een proactieve partner die weet hoe te handelen. Met een eigen middelen zijn we instaat om uw producten in de gewenste kwaliteit uit te leveren en/of op te slaan.

 

Blenden, mengen en doseren;
Door de weeginstallatie op de shovel, trechter en weegbrug kunnen wij gewenste producten met de juiste kwantum uitleveren.

 

Schepen laden & lossen;
Om grotere partijen direct af te voeren is het een uitstekende mogelijkheid om uw opgeslagen product direct via binnenvaart te verschepen.

 

Opzakken;
Bulkgoederen in bigbag’s (1000 kg) of zakgoed (15 kg) op pallets uitleveren is een klant specifieke oplossing voor uw product.

 

Uitleveren in bulk;
Doordat de transportband dermate is ingericht kan uw los gestort product in bulk uitgeleverd worden. Waardoor het in silo of bulk transport bij uw klanten uitgeleverd kan worden.

ontwikkelingen-1.jpg (155.6 K)ontwikkelingen10.jpg (151.8 K)